Extrajobb som bärgare till Assistancekåren Gävle/Sandviken

Jobbannons

Vi söker bärgare som kan köra extra pass, främst under helger, till vår bärgningsstation i Gävle/Sandviken.

Vem är du?
Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig och en del av Assistancekårens framgång i och med att du dagligen möter våra kunder och samarbetspartners. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med varierande arbetsdagar med fysiskt arbete.

Krav för tjänsten:

  • C-behörighet, CE-behörighet och övriga körkortsbehörigheter är meriterande
  • Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
  • Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp

Det här är vi:

Gävle Auto-Bärgning AB driver Assistancekåren Gävle/Sandviken. Vi ingår i koncernen Ulf Lundberg-Företagen AB, där även Lundbärgarna AB som driver Assistancekåren Falun/Borlänge ingår. Magnus Erikhans är VD inom både Gävle Auto-Bärgning AB och Lundbärgarna AB.

Vi har TMA-utbildat samtliga i vår personal samt köpt in TMA-fordon, för att säkra vägen både för dig som arbetar eller dig som av någon anledning får stopp längs våra vägar.

Vi står redo att utföra uppdrag dygnet runt, året runt på våra vägar runt Gävle och Sandviken. Självklart har vi kollektivavtal.

Assistancekåren:

Assistancekåren är Sveriges rikstäckande och digitalt sammanlänkade företag inom bilbärgning och vägassistans. Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade uppdrag till privatpersoner och företag inom våra verksamhetsområden Bärgning, Vägassistans, Fordonstransport och Övriga uppdrag. Assistancekåren erbjuder en omfattande vägassistansförsäkring och kundanpassade partnerlösningar.

Ansök redan idag:

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information är du välkommen att kontakta oss via www.forartjanst.se.

2023-02-15
Extra
C
YKB
Arbete kvällstid, Arbete helger, Nattarbete
-
  • Gävle kommun
Gävle