Lastbilschaufför för extrajobb sökes till PostNord i Hässleholm

Jobbannons

Söker du ett spännande extrajobb inom transportbranschen? Är du ansvarstagande och tycker om att köra lastbil? Då har vi jobbet du letar efter! Just nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer som vill jobba extra. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Du kommer vara anställd av oss på Manpower men arbeta ute hos PostNord. Anställningen är en extraanställning där vi vill att du ska kunna hoppa in några nätter i veckan vid behov. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Om jobbet på PostNord

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. De säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. De strävar efter att göra vardagen enklare och merhållbar för alla som bor och arbetar i Sverige.

Är du PostNords nya tillskott?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är självgående i din yrkesroll och trivs med att arbeta ensam. Du är noggrann i ditt arbete och har ett flexibelt förhållningssätt. Tunga lyft kan förekomma.

Krav för uppdraget

  • · Ha C- körkort
  • · Ha yrkeskompetensbevis (YKB)
  • · Behärska svenska i tal och skrift
  • Truckkort B1 

I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess att genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med lika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4 500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsprtal PowerYOU.

2022-10-25
Extra
C
YKB
Arbete vardagar, Nattarbete
-
  • Hässleholms kommun
Hässleholm