Lastbilschaufför sökes för extrajobb till Scania i Malmö

Jobbannons

Har du CE-körkort och är du på jakt efter ett extrajobb som är fritt och samtidigt mycket ansvarskrävande? Trivs du med långkörningar och vill du samtidigt vara med och testa nya lastbilsmodeller? Just nu söker vi på Manpower dig som vill jobba extra hos vår populära kund Scania Transportlaboratorium AB i Malmö. Välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Vad går arbetet som lastbilschaufför hos Scania ut på?

Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta hos vår kund Scania Transportlaboratorium AB. Din anställningsort kommer att vara Malmö men du kommer att utgå från Ishøj (Köpenhamn) och köra till Götaström eller Swolle (Nederländerna). Du kommer inte att lasta själv men är ansvarig för att lasten är förankrad på ett säkert sätt. En stor del av ditt arbete kommer att vara att testa och utvärdera nya lastbilar, en del har inte kommit ut på marknaden än. Arbetstiderna är varierande och förlagda på dag, kväll, natt samt helg. Du kommer att ha tillgång till eget rum på plats vid övernattning.

Vem är du?

Vi söker dig som kan arbeta extra minst 2 dagar i veckan. Du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är ansvarsfull, engagerad och trivs med att arbeta självständigt. Du som chaufför kommer att vara med och testa ny teknik under körningarna och det är viktigt att du har ett intresse för utveckling. Vi ser helst att du bor i närområdet så att du kan ta dig till Ishøj i Danmark snabbt.

Krav för tjänsten

  • · Du har CE-körkort
  • · Du har giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
  • · Du behärskar svenska väl i tal och skrift
  • · Du kan göra dig förstådd på engelska
  • · Du har tillgång till egen bil
  • · Du har digitalt färdskrivarkort
  • · Du har giltigt pass
  • · Du har en god datorvana

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med semitrailerkoppling/ körning.

I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övrig arbetsmarknad. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via Förartjänst

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare övre hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och långt sikt.

2023-02-21
Extra
CE
YKB
Arbete vardagar, Arbete dagtid, Arbete kvällstid, Arbete helger, Övernattning i bil, Nattarbete
Egen personbil
  • Malmö stad
Malmö