Lastbilschaufför till Skåpbil med påhängstruck

Jobbannons

Nu söker vi lastbilschaufför till skåpbil med påhängstruck med placering i Fleninge. Då våra chaufförer är vårt ansikte utåt hos våra kunder ser vi gärna att du är serviceinriktad och positiv. Några av dina andra egenskaper att du är ordningsam, ärlig, flexibel, tar ansvar och kan jobba självständigt. Kravet är att du har minst CE-körkort, YKB, ADR behörighet och truckkort. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vi är en trygg arbetsgivare och följer både Transportavtalet samt Kör- och vilotider. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och kan även innebära övernattningar i lastbilen. Vi hoppas att just du vill bli en av alla våra duktiga medarbetare. Tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in den.

LN Transport tillhandahåller transport- och logistiktjänster i hela södra Sverige. Tyngdpunkten ligger på kvalificerade transporter inom jordbruk och biobränsle. Vi har drygt 50 egna fordon fördelade på både bulk- och flakbilar samt vissa flakbilar är utrustade med påhängstruck för distribution. Företaget har ca 100 duktiga medarbetare och vårt huvudkontor ligger i Fleninge utanför Helsingborg med egen verkstad och tvätthall, men vi finns även i Falkenberg och Åhus. Vi omsätter drygt 200 miljoner och har god lönsamhet.


                                                                                                                                        

2024-02-29
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Tillsvidare
Heltid
Fast månads- vecko- eller timlön
1
CE
YKB, ADR Grundkurs, Truck
Arbete vardagar, Övernattning i bil
Digitalt färdskrivarkort
  • Helsingborgs stad
Fleninge