Lediga jobb som lastbilschaufförer till Postnord i Göteborg!

Jobbannons

Vill du vara med och bidra till en viktig samhällsfunktion och ha frihet under ansvar? Vill du anta en ny utmaning inom transportbranschen? Just nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer till PostNord i Göteborg. Vill du vara med på PostNords resa? Välkommen in med din ansökan redan idag! #JobbJustNu

Hos oss på Manpower får du en trygg arbetsgivare. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Du har en tillgiven konsultchef som alltid finns tillgänglig och stöttar dig.

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du får en visstidsanställning på 6 månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning. Uppdraget är på heltid med varierande arbetstider. På PostNord kan du arbeta dag-, kväll- och nattskift.

Att vara lastbilschaufför hos PostNord

PostNord är ett av Sveriges mest kända varumärken, de finns överallt. De säkerställer att postservicen fungerar och är länken mellan människor och företag. Deras ambition är att göra vardagen enklare för alla i Sverige. Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och de tar ansvar från söder till norr, storstad som landsbygd. I din roll som lastbilschaufför kommer du att köra distribution och lasta gods. Du kör leveranser runt om i Göteborg. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan arbetet komma att anpassa efter det. Du kommer att bemöta många olika kunder och det gäller därför att du kan ge en god service, du är PostNords ansikte utåt.

Är du PostNords nya tillskott?

För att du ska kunna lyckas bra i det här uppdraget är det viktigt att du är ansvarfull och kan vara självgående i din yrkesroll. Du har ett flexibelt förhållningssätt då prioriteringarna kan komma att ändras. Vidare har du en fallenhet för service. Tunga lyft kan förekomma och det gäller därför att du har en god fysik.

Vad du tar med dig

  • Ha C/CE- körkort
  • Ha YKB (yrkeskompetensbevis)
  • Behärska svenska väl i tal och skrift
  • Ha en godkänd gymnasieexamen

Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med lastbilskörning.

I enlighet med vår kunds krav kommer vi i denna rekryteringsprocess genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övrig arbetsmarknad. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningsportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via Förartjänst

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare övre hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och långt sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb.

2023-02-28
Heltid
C, CE
YKB
Arbete vardagar, Arbete dagtid, Arbete kvällstid
Digitalt färdskrivarkort
  • Göteborgs stad
Göteborg