PostNord i Helsingborg söker lastbilschaufförer

Jobbannons

Är du serviceinriktad och trivs bra bakom ratten? Vill du ha frihet under ansvar? Nu söker vi på Manpower lastbilschaufförer till en av Sveriges största arbetsgivare! Vill du vara med på PostNords resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag. De ansvarar för en viktig samhällsfunktion, att säkerställa postservicen till företag och privatpersoner. Ditt jobb som lastbilschaufför är en viktig del.

Du kommer vara anställd av oss på Manpower men arbeta ute hos vår kund. Du får en visstidsanställning i 4 månader med mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning efter det.

Din roll som lastbilschaufför

Du kommer att köra distribution runt om Helsingborg. Du kommer att ansvara för att hämta paket och pall till och från PostNords kunder och köra leveranser runt om Helsingborg. Arbetet innebär mycket kontakt med kunder och det gäller därför att du kan leverera en god service och kan vårda kundrelationerna. Som lastbilschaufför hos PostNord är du ansiktet utåt för postservicen.

Vem är du?

För att du ska lyckas i uppdraget behöver du ha ett flexibelt förhållningssätt, ta ansvar över ditt arbete och vilja utföra det noggrant. Du har lätt för att prata med alla människor och en genuin vilja till att alltid leverera en god service. Vidare är en självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Du bör ha en god fysik då det kan förekomma tunga lyft.

Krav för tjänsten

  • · Du har C/CE-körkort
  • · Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • · Du hanterar svenska väl i tal och skrift
  • · Du har godkända gymnasiebetyg

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i belastningsregistret.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via Förartjänst

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

2023-05-23
Heltid
C
YKB
Arbete vardagar, Arbete dagtid, Arbete kvällstid
-
  • Helsingborgs stad
Helsingborg