Jobbannonser | Chaufförsjobb Online – Förartjänst.se

Förartjänst är det självklara valet för dig som söker efter jobb inom transport.

Jobbannonser

Jobbannonser är en viktig del både för åkerier och chaufförer. Jobbannonser ger åkerier möjligheter att nå ut till chaufförer som inte finns inom sitt nuvarande kontaktnät. För chaufförer är jobbannonser väldigt viktigt för att kunna hitta jobbmöjligheter utanför sin direkta närhet.

Att tänka på

Det är åkerier som utformar sina jobbannonser på Förartjänst.se och hur dessa utformas är viktigt. Jobbannonser bör innehålla information som tydligt beskriver vem de söker, vad personen förväntas göra samt vad åkeriet erbjuder. Allt detta ska tydligt beskrivas i åkeriets jobbannonser. För chauffören är jobbannonser ett bra sätt att få en bild över vad arbetet innebär. Generellt behöver chaufförer ansöka till många åkerier innan man når fram och faktiskt får till en arbetsintervju.

Förartjänst.se delar ofta tips till åkerier gällande hur de ska utforma sina jobbannonser.

Hur kan man ta del av jobbannonser på Förartjänst.se?

Alla jobbannonser på Förartjänst är skapat av ett åkeri eller annat företag som söker chaufförer. Jobbannonserna skapas alltså inte av Förartjänst och det är inte heller Förartjänst som anställer chaufförer. Vi fungerar som en plattform för åkerier och chaufförer där vi publicerar företagets jobbannonser och delar dessa till chaufförer.

Jobbannonser – Hur delas dessa av Förartjänst?

Alla jobbannonser på Förartjänst delas publikt och kan läsas av alla under fliken jobbannonser. Utöver att de delas på vår hemsida så kan chaufförer registrera sig och se alla jobbannonser när de är inloggade. Vi rekommenderar varmt alla chaufförer att registrera sig därför att när man är registrerad så kan man filtrera på jobbannonser så att man endast ser de jobbannonser som är intressanta för chauffören i fråga. Utöver att de finns publikt och att de även finns på plattformen när man är inloggad så delar Förartjänst.se jobbannonser via olika kanaler. Nästan alla jobbannonser som publiceras på Förartjänst.se delas via sociala medier. I Sociala medier har vi alltid länkar med till ordinarie jobbannonser så att man enkelt kan komma åt ursprungskällan. Som registrerad chaufför så finns det två sätt man får information gällande nya jobbannonser. För registrerade och publicerade chaufförer som har angett, körkort, intyg, utbildningar samt vart de vill jobba så skickas SMS direkt till chaufförer som matchar jobbannonser som har publiceras. För de chaufförer som har registrerat sig men inte angett tidigare nämnda uppgifter så skickas ofta mail ut till chauffören där vi beskriver att det finns nya jobbannonser att titta på.

Hur väcker man uppmärksamheten när man söker arbete?

På Förartjänst så skapar man en profil och ansöker med hjälp av den. I profilen så anger man vilka körkortsbehörigheter, utbildningar och intyg man har samt vart man vill jobba. Man fyller i ett personligt brev och har också möjlighet att bifoga filer såsom CV och profilbild. Ju fler delar man har ju större möjlighet har man att väcka uppmärksamhet när man söker på de jobbannonser som är intressanta. Det är viktigt att skriva om sina relevanta erfarenheter. CV är inte ett krav men det är absolut fördelaktigt då större åkerier ofta vill se ett CV från en chaufför. Det absolut viktigaste är hur man utformar sitt personliga brev. Tänk därför på att väcka uppmärksamhet. Skriv tidigt om dina erfarenheter och förklara också varför du är rätt person att satsa på.

Hur ser jobbannonser ut på Förartjänst.se

Jobbannonser på Förartjänst är alltid uppbyggda enligt samma princip. Det finns ett företagsnamn. Det är detta företag som anställer dig. Det finns krav på körkort, krav på intyg & utbildningar. Det finns även förtydligande kring hur arbetstiderna ser ut, om det är heltid, deltid eller extra samt vart någonstans geografiskt bilen utgår ifrån. Precis som med profilerna så innehåller jobbannonser också en beskrivning. Det är hjärtat av annonsen. Beskrivningen är det som skiljer jobbannonser från varandra till störst del. Dessa påverkas av vilket åkeri det rör sig om, vem på åkeriet som skrivit annonsen och vilken typ av körning det handlar om i åkeriets jobbannonser.

Varför ska man söka jobb via Förartjänst.se?

Om du är arbetssökande eller kanske bara lite nyfiken på vilka jobb som finns där ute så är det dags att registrera sig. När du är registrerad och har en publicerad profil så är det väldigt enkelt att söka jobb. Du tittar på de lediga tjänster som finns hos oss och om det är någon tjänst som intresserar dig så klickar du på knappen ”sök jobbet” och därefter skriver du ett kort meddelande direkt till åkeriet. Din profil skickas då direkt till de som söker personal och om du väcker deras uppmärksamhet så har du plötsligt fått jobb genom ett knapptryck. Utöver det så finns du sökbar för de åkerier som finns på Förartjänst och kan bli kontaktad och erbjuden arbete även fast du inte aktivt söker nya tjänster.

Ta chansen, registrera dig och sök ditt nästa drömjobb idag!

Vi publicerar nya jobbannonser i princip dagligen. Många gånger flera gånger per dag. Håll dig därför uppdaterad gällande vilka jobb som finns och håll koll på om det dyker upp intressanta tjänster eller spännande nya arbetsgivare på plattformen. Det är självklart helt kostnadsfritt för chaufförer att vara med på Förartjänst och det ger chaufförer en unik möjlighet att kunna hitta framtida drömjobb.