Förartjänst Jobbförmedling Sverige AB

Förartjänst.se är en plats där privatpersoner och företag får en gemensam plattform att kunna hitta varandra och därigenom skapa mer arbete i transportsektorn.

Under de närmaste tio åren behövs omkring 50 000 nya lastbilschaufförer i Sverige. Redan i dag saknar åkerierna omkring 2 200 förare (Källa: Transportarbetaren.se, 12 Jan 2017). Trots detta finns det lastbilschaufförer som söker jobb. Personer som idag har ett jobb men känner att de vill vidare och personer som idag står utanför arbetsmarknaden.

Förartjänst.se har som mål att skapa en gemensam plattform för chaufförer och åkerier. Där man kan hitta varandra och minska antalet åkerier som saknar personal samt antalet chaufförer som saknar jobb. Vi vet även att det finns många bra chaufförer som redan idag har ett jobb men som känner att de vill byta. Här finns plattformen där man kan se vad som finns och kan få möjligheten att bli kontaktad av åkerier som ser Din potential.

Förartjänst.se ägs i grunden av Aros Förartjänst AB som tidigare jobbade med rekrytering och uthyrning av personal i transport och byggsektorn i Mälardalen. Vi kände dock att vi kan göra mer för fler och väljer därför att jobba online för att kunna minska kostnader för åkerier och täcka ett större geografiskt område.